15.9.2016. 10:07
0
Ohio: Policija ubila 13-godišnjaka koji je prijetio zračnim pištoljem
Policija u američkoj zaveznoj državi Ohio ubila je 13-godišnjaka nakon što je izvukao pištolj koji je, kako se kasnije ispostavilo, bio zračni, prenosi Anadolu Agency (AA).

Incident se dogodio kasno u srijedu u gradu Columbusu. Iz policije su naveli da su primili dojavu osobe kojoj je prišla grupa muškaraca tražeći od nje novac. Jedan od njih je navodno posjedovao oružje. 

Kako je saopšteno, policajci su kasnije pronašli trojicu muškaraca koji odgovaraju opisu žrtve i pokušali razgovarati s njima. Policajci su ih pratili do jedne od gradskih uličica kada je jedan od osumnjičenih izvadio pištolj nakon čega ga je jedan od policijskih službenika upucao. 

Osumnjičeni, koji je kasnije identifikovan kao 13-godišnji Tyree King, prevezen je u bolnicu gdje je nedugo zatim preminuo. 

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.