21.10.2016. 20:15
0
"Hemijski incident" na aerodromu u Londonu: Policija evakuisala aerodrom "City"
Londonska Hitna pomoć saopštila je da je pružila ljekarsku pomoć za 26 lica zbog problema sa disanjem na istočnom londonskom aerodromu "City" nakon hemijskog incidenta.

Isti izvor navodi da su dvije osobe prebačene u bolnicu, te da je aerodrom evakuisan. 

"Timovi hitne pomoći i službe za vanredne situacije su na licu mjesta na aerodromu. Ljekarska pomoć pružena je za 26 lica", navodi se u saopštenju. 

Isti izvor dodaje da su dva pacijenta prebačena u bolnicu. Policija je saopštila da se na licu mjesta nalazi i vatrogasna brigada. 

Na pitanje novinara da li je incident povezan sa terorizmom, portparol policije je rekao da se ne znaju pojedinosti niti tačan uzrok incidenta. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.