15.11.2016. 13:31
0
Procurio snimak: Hladnokrvno ubijen bivši dvostruki svjetski prvak u kickboxingu. Ubio ga je suvozač!
Bivši dvostruki svjetski prvak u kickboxingu Džabrail Džabrailov (43) ubijen je prije nekoliko dana u Moskvi. U njega je ispaljeno nekoliko hitaca iz pištolja u grudi, te je na mjestu ostao mrtav.

"Tijelo je pronađeno na parkingu tržnice na jugozapadnom dijelu grada", potvrdila je glasnogovornica MUP-a u Moskvi Irina Volk.

Na internetu je osvanula videosnimka tragičnog trenutka. Čini se kako je bivši prvak poznavao osobu koja ga je ubila budući se na snimci vidi kako ubojica izlazi na suvozačeva vrata i bježi, dok bivši kickboksač pada beživotno u snijeg.

Prema priopćenju ruske policije uhićen je sumnjivac za ubojstvo koji je pokušao pobjeći u Azerbajdžan, ali njegov identitet je još nepoznat. Ruski mediji kao motiv ubojstva spominju svađu oko novca.

Džabrailov je slavio u 19 od ukupno 26 mečeva u karijeri i bivši je prvak Rusije i bivši svjetski WBC prvak u poluteškoj kategoriji.

(Jutarnji.hr/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.