15.2.2017. 17:53
0
Godinama podizao tuđe dijete: Rezultati DNK testa objavljeni u emisiji
Prije mjesec dana majka je rekla Valentineu da mu Oscar možda nije otac. Htjeli su saznati istinu pa su napravili DNK test. Rezultati su objavljeni javno u emisiji

Oscar se u ponedjeljak rasplakao u britanskoj emisiji The Jeremy Kyle Show nakon što je saznao da mu Valentine nije sin. Valentina je odgajao kao svoje dijete 32 godine. 

Prije mjesec dana majka je rekla Valentinu kao je moguće da Oscar nije njegov biološki otac. Valentine je Oscara poslao iz Nigerije u Britaniju i tamo mu platio školovanje. Kada su saznali da možda nisu u krvnoj vezi, muškarci su odlučili napraviti DNK test. Oscar je dobio omotnicu koju je otvorio u emisji i unutra je bio papir na kojem je pisalo da prema nalazu DNK analize on nije Valentineov otac. Oscar je rekao da je jako tužan. Valentine je ostao u šoku.  Ipak, prije nego što su dobili rezultate, Valentine je rekao kako cijela ova situacija neće utjecati na odnos između njega i Oscara, piše 24sata.hr. 

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.