22.3.2017. 19:11
0
Nasmijana profesorica kojoj zbog se** sa učenikom prijeti kazna od 20 godina zatvora
Policija je saopštila da su pronašli dokaze da su njih dvoje razmijenjivali poruke i da je njihov odnos bio se*sualne prirode.

Udata profesorica biologije osmijehivala se “od uha do uha” dok je pozirala nakon hapšenja zbog sumnje da je imala se*s sa svojim učenikom (17).

Sara Fovlkes (27) je suspendovana sa posla u srednjoj školi Lokhart u Teksasu (SAD) i sada se suočava sa kaznom zatvora do 20 godina zbog svog krivičnog djela, piše “Telegraf“.

Ona je radila kao profesorica biologije u školi od oktobra 2014. godine, a u ponedjeljak je završila u okružnom zatvoru, samo nekoliko sati nakon što je sa svojim suprugom proslavila rođendan.

Policija je izdala potjernicu za ovom ženom, ali se ona na kraju sama predala, prenosi “Daily Mail”.

Lokalni mediji su izvjestili da je škola kontaktirala policiju zbog neprimjerenog odnosa profesorice i učenika 10. marta.

Policija je saopštila da su pronašli dokaze da su njih dvoje razmijenjivali poruke i da je njihov odnos bio se*sualne prirode.

Šef policije Ernest Pedraza optužio je profesoricu da je imala se*sualni odnos sa učenikom i da je htjela da zadovolji se*sualnu želju svoje navodne žrtve, prenosi “San Antonio Express News”.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.