25.5.2017. 14:58
0
Manchesterski klubovi doniraju milion funti za žrtve terorizma
Nogometni klubovi Manchester United i Manchester City donirat će milion funti fondacijama za pomoć žrtvama terorističkog napada koji je izveden u ponedjeljak navečer nakon koncerta Ariane Grande a u kojem su poginule 22 osobe.

Nogometni klubovi iz Manchestera zajedno će donirati milion funti fondacijama koje su osnovane u saradnji s Crvenim križem nakon atentata u kojem su ubijene 22 osobe, a 64 ih je ranjeno - navodi se u saopćenju dva kluba.

Predsjednik Cityja Khaldoon Al Mubarak nada se da će donacija na neki način ublažiti "zastrašujuće izazove s kojima su sada suočeni pogođeni atentatom i da će zajedničko djelovanje poslužiti kao simbol nesalomljive snage duha Manchestera, prenosi 'Goal'.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.