17.6.2017. 9:00
0
Trump na Twitteru blokirao Stephena Kinga: Sad ću se morati ubiti!
Poznati autor horora i scenarist svakodnevno kritikuje političke poteze američkog predsjednika, a nerijetko ga naziva i pogrdnim imenima. Trumpu su njegove riječi, očito, dozlogrdile...


- Trump mi je blokriao čitanje njegovih tvitova. Mislim da ću se trebati ubiti - napisao je Stephen King (69) na društvenoj mreži. 
Pisac je kritikovao Trumpa još od početka njegove predsjedničke kampanje, a svoje pratitelje na Twitteru oduševio je i svojim 'novim djelom'. 

- Ovo je moja nova horor priča: Nekad davno postojao je čovjek imena Donald Trump i kandidirao se za predsjednika. Neki ljudi su htjeli da pobijedi - napisao je tada King te priznao da ga Trump plaši više od jezivih likova o kojima piše u svojim romanima. 

Stephenu Kingu mnogi poznati 'čestitali' su na uspjehu, a prva mu se pridružila jedna od najvatrenijih 'tviterašica' J.K.Rowling. 

- Ja još uvijek mogu čitati njegove tvitove, slat ću ti ih u porukama - napisala je Rowling, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.