17.6.2017. 20:33
0
Trump upao nepoznatim ljudima na svadbu
Kirsten Piatkowski i Tucker Gladhill postali su zvijezde američkih medija nakon što im je u nedjelju uvečer na svadbu upao ni manje ni više nego Donald Trump, iako ga nisu pozvali.

Mladenci su vjenčanje slavili u Trumpovom golf klubu i negdje u 23 sata na slavlje je ušetao američki predsjednik, prenosi Index.

Iako nije poznato zašto je došao, Trump se pristao slikati sa svim gostima na vjenčanju, a snimke fanova i hejtera američkog predsjednika preplavile su društvene mreže.

Trump je čestitao mladencima i poželio im sve najbolje u životu i potom se povukao sa slavlja.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.