25.6.2017. 13:28
0
Donald Trump čestitao Bajram u ime američkog naroda i svoje supruge Melanije Trump
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Trump uputio je čestitku svim muslimanima u svijetu povodom Ramazanskog bajrama

- U ime američkog naroda, moje i u ime moje supruge Melanie, upućujem najtoplije čestitke svim muslimanima koji obilježavaju Ramazanski bajram. Neka nas ovaj praznik podsjeti da trebamo praštati, činiti dobro i biti dobronamjerni. SAD, kao i svi muslimani širom svijeta, nastoji i ulaže napore na širenju ovih vrijednosti - navodi se u poruci Trumpa.

Muslimani širom svijeta danas obilježavaju prvi dan Ramazanskog bajrama koji traje tri dana. 

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.