1.7.2017. 21:05
0
Stanarima zgrade u Londonu, koja je izgorjela u požaru, se i dalje s bankovnih računa skidaju iznosi za kiriju
Barem jednom bivšem stanaru nebodera Grenfell i dalje se s bankovnog računa skida novac za plaćanje kirije za izgorenu imovinu, kazala je direktorica kampanje koja zastupa preživjele.

Yvette Williams, koordinatorica Justice4Grenfell, rekla je da je ovaj stanar nedavno nakon požara nabavio novu karticu i druge dokumente, nakon čega je saznao da mu se i dalje oduzimaju iznosi za kiriju, izvještava The Independent.

Vijećnica Catherine Faulks pogrešno skidanje ovog iznosa nazvala je "sitnicom", nastavivši insistirati da je općinsko vijeće Kensington i Chelsea dodijelilo stanarima socijalne radnike koji će rješavati takva pitanja.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.