16.8.2017. 8:19
0
Ohio: Nastavnice snimljene kako vuku autističnog dječaka po školi
Disciplinski postupak pokrenut je protiv dvije nastavnice u Ohiju nakon što se pojavio snimak na kojem one za noge i ruke vuku po školi autističnog dječaka.

Njegova majka Bonnie Kemle McKean objavila je snimak u četvrtak nakon što je tužilac odlučio da se pokrene postupak protiv dvije žene. Sedmogodišnji Corbin Kemle se navodno neprimjereno ponašao na igralištu prije toga, zbog čega su ga nastavnice unijele u školu.

Mekin je navela da je ostala bez teksta gledajući snimak na kojem žene njenog sina vuku po školi.
Ona je, kako se navodi, u maju pozvana da dođe po sina koji nije mogao da ostane u školi jer je imao “težak dan, te je udarao, šutirao i ujedao nastavnice”.

U prvom dijelu snimka vidi se da jedna od njih drži dječaka za ruke, druga za noge, a u drugom dijelu snimka samo jedna od žena vuče Corbina za noge po podu.



(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.