7.9.2017. 16:09
0
Francuski predsjednik pozvao na borbu protiv globalnog zagrijavanja
Francuski predsjednik Emmanuel Macron je rekao da je Francuska "shrvana" destrukcijom koju je izazvao uragan Irma, te je pozvao na zajedničke napore da se riješi problem globalnog zagrijavanja i klimatskih promjena kako bi se ovakve prirodne katastrofe spriječile u budućnosti.

Macron je u četvrtak tokom posjete Grčkoj izjavio da stanje ove planete mora biti stabilizirano i da državnici moraju učiniti korake kako bi se suprotstavili globalnom zagrijavanju "kako bismo u budućnosti izbjegli ovakve prirodne katastrofe", prenosi AP.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.