9.9.2017. 15:20
0
Manchesterska Arena ponovo otvara svoja vrata za javnost
Specijalni humanitarni koncert će biti održan u subotu naveče u Manchester Areni, uz jake mjere sigurnosti.

Ova koncertna dvorana će otvoriti svoja vrata prvi put nakon bombaškog napada koji se u njoj dogodio 22. maja ove godine i u kojem su poginule 22 osobe, izvještava BBC.

Glavni izvođač na koncertu "We Are Manchester" ("Mi smo Manchester") će biti Noel Gallagher, a uz njega će također nastupiti grupa The Courteeners i pjesnik Tony Walsh.

Vrata će se otvoriti u 17.00 sati po lokalnom vremenu, a posjetioci će morati proći kroz dodatno osiguranje i preglede, potvrđeno je iz rukovodstva arene.

Unutar dvorane neće biti dozvoljeno unošenje ruksaka ili torbi većih od 35cm x 40 cm x 19 cm.

Direktor Arene, James Allen, kazao je da će ovaj događaj biti "emocionalan za sve".

- Ovdje će biti ne samo naše osoblje, već i ljudi koji su bili ovdje te noći i koji su kupili kartu kako bi se opet ovdje vratili - rekao je Allen.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.