23.9.2017. 9:46
28
Pedofilija na gay paradi: Stravična snimka razmjera bolesti i ciljeva homoseksualne ideologije
Iako gay lobij u javnosti svim silama želi otkloniti pedofiliju od svoje homoseksualne ideologije, ova snimka dokazuje ne samo da su homoseksualnost i pedofilija povezani, već da spadaju pod istu skupinu nazadnih društvenih anomalija i devijantnih seksualnih ponašanja.

Snimka koja ovih dana kruži YouTubeom i izaziva zgražanje čak i onih najliberalnijih, nije nažalost ono najstrašnije što se može vidjeti na ulicama Brazila. Snimka je svejedno stravična jer se radi o 12-godišnjem dječaku koji skoro bez odjeće pleše vrlo seksualizirani ples, izvijajući se i trzajući stražnjicom i bokovima pred oduševljenom publikom na gay paradi u Sao Paolu održanom 6. lipnja ove godine. U njegovoj blizini vide se dvojica transvestita, te je sasvim jasno da ga jedan od njih instruira i potiče na takav izazovni ples. Ponaša se kao da je dječak njegovo „vlasništvo“. Dječak sasvim sigurno nije sam došao na ideju da svoje tijelo pretvara u seksualni objekt među gomilom razularenih odraslih svakakvih seksualnih orijentacija.

Dječak, koji nije stariji od 12 godina, pohvaljen je u tzv. Gay Star News-u, zbog korištenja seksualno eksplicitnih „plesnih pokreta“ kojima se navodno „bori protiv homofobije“.

Ovaj video odraz je stvarnog stanja koje se širi svijetom i protiv kojega se treba boriti kako bi se zaštitila djeca. Stoga, smatramo da javnost mora biti upoznata i s ovakvim pojavama koje su vrlo prisutne. Primjer možete pronaći i u tekstu koji govori o tome da u gay paradama u Švedskoj sudjeluju i djeca iz vrtića, a u Hrvatskoj LGBT aktivisti vrbuju srednjoškolsku djecu.

Ova snimka je dokaz čemu ova ideologija teži – neograničene seksualne slobode svih ljudi, bez obzira na dob i spol. Ta seksualna anarhija uključuje, naravno, i pedofiliju. Unatoč tome što je većina homoseksualnog lobija, silom zakona i trenutnih društvenih prilika, još uvijek načelno protiv ozakonjenja pedofilije, veliki dio tog lobija se i deklarativno zalaže za ozakonjenje iste.

(Merima Druškić) 

Gay parada
28
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.