12.11.2017. 18:38
0
"Zašto me Kim Jong Un vrijeđao nazivajući me 'starim', kada ja njega nikada ne bih nazvao 'malim i debelim'?!"
Predsjednik SAD-a Donald Trump izjavio je danas da bi jednog dana mogao da bude prijatelj sa Kim Jong Unom, te da bi to bilo veoma lijepo, ali da su male šanse da se to ikada dogodi.

Piše: Haris Ahbabović

Trump je to kazao nakon sastanka u Vijetnamu, odgovarajući na pitanja novinara o vođi Sjeverne Koreje, Kim Jong Unu.
 
"To bi moglo da bude čudno ukoliko bi se desilo, ali je moguće. Ukoliko bi se desilo, to bi mogla da bude dobra stvar za Sjevernu Koreju, to mogu da vam kažem, ali bi moglo da bude dobro i za mnogo drugih mjesta i za ostatak svijeta", rekao je Trump.

Trump je prije ove izjave na Twitteru jutros napisao da ga je Kim uvrijedio time što ga je nazvao "starim" i naveo da on nikada ne bi nazvao vođu Sjeverne Koreje "malim i debelim".

"Zašto bi me Kim Jong Un vrijeđao nazivajući me 'starim', kada ja njega nikada ne bih nazvao 'malim i debelim'? Pa dobro, ja se toliko trudim da budem njegov prijatelj - i možda će se to i desiti jednog dana", napisao je predsjednik SAD-a na Twitteru.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.