29.11.2017. 23:03
2
Žena u SAD-u ubila trudnicu, izrezala joj trbuh i uzela bebu
Žena optužena za brutalno ubojstvo svoje trudne susjede namjerava promijeniti iskaz na sudu te izjaviti da je kriva, javljaju američki mediji.
Brooke Crews (38) namjerava na saslušanju 11. prosinca izjaviti da je kriva za otmicu i ubojstvo 22-godišnje Savanne Greywind, koje je počinila uz pomoć svog dečka Williama Hoehna (32) kako bi uzeli njenu bebu. Crews je nakon ubojstva izrezala žrtvi trbuh i izvadila bebu, koja je preživjela.

Greywind je bila u osmom mjesecu trudnoće kada je nestala 19. kolovoza. Njezino tijelo omotano u plastiku pronašli su kajakaši u Crvenoj Rijeci.

Istražitelji nisu naveli sve detalje ubojstva, ali šef policije u Fargu izjavio je da se radi o "okrutnom, brutalnom i izopačenom činu". Beba je pronađena u stanu ubojica, a tužiteljica Leah Viste izjavila je da je skrbništvo nad djevojčicom dobio partner žrtve Ashton Matheny.
 
Crews i Hoehn su dali različite iskaze o tome što se dogodilo. Crews je ranije tvrdila da joj je Greywind "pristala dati svoju bebu nakon što joj je pokazala kako potaknuti porođaj". Hoehn je izjavio da je 19. kolovoza zatekao Crews kako briše krv s poda u kupaonici, a onda mu je pokazala bebu i rekla: "Ovo je naše dijete. Ovo je naša obitelj."

Par čeka presudu u zatvoru i određena im je jamčevina od dva milijuna dolara pojedinačno.

(Index hr/Alen Avdić)
UbistvoSAD
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.