5.12.2017. 9:48
2
Policajka na tržnici „Arizona“ ukrala jaknu?
Službenica Policijske stanice Zapad Policijske uprave MUP-a TK navodno se dovodi u vezu s krađom jakne na tržnici “Arizona” na području Distrikta Brčko. Videosnimak nadzornih kamera vrlo brzo proširio se društvenim mrežama, a, iako još nema zvaničnih potvrda, osnovano se sumnja da je krađu, koja se desila 2. decembra, upravo počinila policajka A. H.

- Ona je sinoć (subota navečer, op. a.) radila treću smjenu. Istina, ona je službenica PS Zapad, ali, koliko znam, još nije stiglo ništa zvanično na osnovu čega se može pokrenuti istraga - navodi naš izvor iz MUP-a TK, koji je molio za anonimnost, prenosi Avaz. 

Navodno, u MUP-u TK čekaju zvanični izvještaj policije Distrikta Brčko, a u ponedjeljak će i Unutrašnja kontrola MUP-a TK ispitati osnovanost videozapisa i napisa po društvenim mrežama.

- Ako je to zaista učinila, ona je nanijela nemjerljivu štetu časnim policajcima. Naša plaća je najniža u Federaciji BiH, ali redovno i bez pogovora izvršavamo svoje zadatke. No, nakon ovoga javnost će nas poistovjećivati s njom i njoj sličnima, tako da će i časni policajci završiti na stubu srama. Ovakve stvari se moraju sasijecati u korijenu, jer mi smo ti koji štitimo ljude i imovinu - kaže nam sagovornik u MUP-u TK, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.