5.1.2018. 10:43
0
Nakon objavljivanja kontroverzne knjige Michaela Wolffa, Bijela kuća zabranila korištenje ličnih mobilnih telefona u Zapadnom krilu
Iz Bijele kuće je saopćeno da će osoblju i gostima u Zapadnom krilu biti zabranjeno korištenje ličnih mobilnih telefona.

- Sigurnost i integritet tehnoloških sistema u Bijeloj kući jedan je od glavnih prioriteta Trumpove administracije. Stoga, počevši od iduće sedmice, korištenje svih ličnih uređaja više neće biti dopušteno u Zapadnom krilu niti gostima niti osoblju. Osoblje će moći obavljati svoj posao na uređajima koje će im dati vlada i nastaviti vrijedno raditi u korist američkog naroda - kazala je u saopćenju izdatom u četvrtak glasnogovornica Bijele kuće Sarah Huckabee Sanders, prenosi Xinhua.

Ovo saopćenje je izdato u odgovoru na pitanja novinara o korištenju mobilnih telefona u privatne svrhe u Zapadnom krilu.

Ovaj potez je napravljen dan nakon objave kontroverznih dijelova iz knjige "Vatra i bijes: Unutrašnjost Trumpove Bijele kuće" autora Michaela Wolffa, u kojima su razotkriveni raširena disfunkcionalnost i svađe unutar Trumpove administracije.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.