31.1.2018. 12:38
0
U samo 14 minuta izazvala pet sudara i napravila štetu od 45.000 eura
Četrdesetogodišnja Njemica skrivala je u samo 14 minuta vožnje pet prometnih nesreća te izazvala štetu od oko 45.000 eura.

Najprije je na semaforu u gradu Passau dok joj je bilo upaljeno crveno svjetlo krenula unatrag i udarila u drugi automobil, a potom je udarila u vozilo koje je bilo ispred nje. Kada je nastavila voziti sudarila se na semaforu s automobilom koji stajao iza nje.

Poslije, kada je ušla u zavoj, izazvala je frontalni sudar. Dva automobila su sletjela s ceste, a jedan se prevrnuo na krov.

Žena nije bila pijana ni pod utjecajem droge, a s njom se u vozilu nalazila i njezina trogodišnja kći.

U nesrećama je petero ljudi lakše ozlijeđeno, među njima i vozačica i njezina kći.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.