12.6.2018. 10:32
0
Rodman plakao tokom intervjua o Trumpu i Kimu: Prijetili su mi smrću, nisam smio kući
CNN je, nedugo nakon početka historijskog samita između Donald TrumpA i Kim Jong-una, održao videointervju s bivšim košarkašem Dennisom Rodmanom, koji se nalazi u Singapuru.

Rodman je u više navrata posjetio Sjevernu Koreju i družio se s Kim Jong-unom. U jednom se trenutku tokom intervjua rasplakao.

Ovo je divno, divno, divno... Kada sam se vraćao kući iz Sjeverne Koreja, dobivao sam toliko prijetnji smrću, nisam smio doći kući, ali vjerovao sam u tu zemlju.

Nisam smio doći u vlastitu kuću, morao sam se skrivati sedmicama, ali moja je glava ostala uzdignuta jer sam znao da će se stvari promijeniti - kazao je Rodman u suzama.

- Kim Jong-un je veliko dijete, ali nije glupan - dodao je Rodman.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.