16.7.2018. 14:35
2
Uznemirujući snimak: Otac predaje dijete supruzi kad je shvatio da će biti ubijen
Na zastrašujućem snimku, koji je zabilježila nadzorna kamera u državi Pernambuko u Brazilu, vidi se kako otac predaje dijete supruzi nakon što je shvatio da će biti ubijen.

On se pribrano okreće supruzi kako bi joj šapnuo posljednje riječi prije nego što će joj predati djevojčicu i kleknuti na zemlju.

Četrdesetšestogodišnji advokat Andre Ribeiro parkirao je automobil ispred jedne kuće, zaobišao ga, otvorio vrata i izvadio dijete iz vozila, dok ga je napadač vrebao iz prikrajka, prenosi "The Sun".

Nekoliko trenutaka kasnije, muškarac u bijeloj majici s kačketom na glavi pojavio se u kadru i uperio oružje u njega.

Otac ga je pogledao i brzo predao supruzi dijete, ne pokazujući strah. Zatim je kleknuo pored vozila, a napadač je iz neposredne blizine ispalio pet metaka u njega.

Ribeiro je izdahnuo istog časa, a njegova supruga i kćerka nisu povrijeđene. Ubica je pobjegao s lica mjesta.

Lokalni mediji navode da je žena radila kao služavka kod napadača, a motiv ubistva nije poznat.

(Alen Avdić)

 
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.