25.7.2018. 21:45
0
Trump ipak ne želi sastanak sa Putinom prije 2019. godine
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump želi da odloži samit sa ruskim liderom Vladimirom Putinom za narednu godinu, saopštila je Bijela kuća.

Kako javlja AP, sastanak će se održati nakon završetka istrage specijalnog tužioca Roberta Millera o navodnom miješanju Rusije u predsjedničke izbore u Americi 2016. godine.

Pomoćnik ruskog predsjednika Jurij Ušakov saopštio je juče da je Bijela kuća predložila da do kraja 2018. godine bude održan novi sastanak predsjednika Rusije i SAD.

Podsjetimo, Trump je na nedavno održanom samitu sa Vladimirom Putinom u Helsinkiju poručio da je siguran da će se sa ruskim predsjednikom ubuduće često sretati, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.