16.10.2018. 22:00
0
Turske vlasti za CNN: Tijelo novinara Khashoggija je izrezano na komade u Ambasadi
Tijelo nestalog novinara Jamala Khashoggija izrezano je na komade nakon što je ubijen, javlja CNN pozivajući se na neimenovanog turskog zvaničnika.

Podsjetimo, novinar Jamal Khashoggi nestao je prije dvije sedmice, a sada se smatra da je ubijen u Ambasadi Saudijske Arabije u Istanbulu.

Najprije je o ovome nakon njegovog nestanka pisao "New York Times", a jučer je i CNN izvijestio da je novinar ubijen pozivajući se na informacije turske policije koja je devet sati pretraživala Ambasadu Saudijske Arabije u Istanbulu.

Agencije je danas, pozivajući se na visoke dužnosnike iz Turske, objavila kako vlasti imaju dokaze da je novinar, koji je, među ostalim, pisao i za "Washington Post", ubijen u Ambasadi, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.