25.10.2018. 17:33
0
Nakon Roberta de Nira i Joe Biden dobio sumnjivi paket
Policijski zvaničnik saopćio je u četvrtak da je drugi sumnjivi paket adresiran na bivšeg potpredsjednika Joe Bidena zaplijenjen u poštanskoj zgradi u mjestu Wilmington, savezna država Delaware.

Zvaničnik je izjavio da paket ima ista obilježja i karakteristike ranijih sumnjivih paketa poslanih drugim uglednim članovima Demokratske stranke.

On je kazao da je još jedan paket adresiran na Bidena također pronađen u četvrtak ujutru, u poštanskom centru u New Castleu, država Delaware.

Taj zvaničnik nije bio ovlašten da javno govori o istrazi koja je u toku i govorio je za  Associated Press pod uslovom da ostane anoniman.

Nekoliko paketa s improviziranim eksplozivnim napravama zaplijenjeno je u prethodnim danima. Oni su poslani bivšoj državnoj tajnici Hillary Clinton, bivšem predsjedniku Baracku Obami, CNN-u i drugima.

Odred za demontiranje bombi New Yorka danas je također neutralizirao sumnjivi paket adresiran na glumca Roberta De Nira.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.