2.12.2018. 21:32
0
Zakharova: Moskva štiti Evropu od varvara, militarizma i agresije
Rusija štiti Evropu od varvarstva, militarizma i agresije, a ne Ukrajina, rekla je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Maria Zakharova.

Zaharova je reagovala na optužbe ukrajinskog predsjednika Petro Porošenka da Rusija planira za zauzme Mariupolj i Berdjansk.

"Nakon što je Porošenko izjavio da Rusija, navodno planira zauzimanje Mariupolja i Berdjanska, mogu da kažem da je Rusija ta koja štiti Evrpu od varvarstva, tiranije, terorizma agresije i militarizma koji se nadvio nad kontinentom", naglasila je Zakharova, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.