8.12.2018. 18:59
0
Putin: Svijet se brzo mijenja, plašim se da će Rusija ostati zauvjek u zaostatku
Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je svijet u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i da, ukoliko Rusija ne shvati na vrijeme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvjek bude u zaostatku.

“Svijet je u cjelini u stanju transformacije: veoma moćne transformacije koja se dinamično razvija. Ako se na vrijeme ne usredsrijedimo, ako na vrijeme ne shvatimo šta treba da radimo i kako možemo zauvjek da ostanemo u zaostatku”, rekao je Putin nastupajući na Kongresu partije Jedinstvena Rusija u Moskvi.

Prema njegovim riječima, bez jasnog razumijevanja šta i kako treba raditi, ne treba ni dolaziti na vlast, jer je neophodan program djelovanja, prenosi CDM. 

On je naveo da je formiranje najviših institucija vlasti u Rusiji važan zadatak, nezavisno od prezimena. A iza svakog prezimena, istakao je Putin, treba da stoji konkretan program djelovanja..j

“To se tiče i predsedničkog nivoa, i nivoa vlade, i regionalnog nivoa, svih”, rekao je Putin.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.