20.12.2018. 22:17
0
Radijski voditelj tokom emisije uživo spasio život čovjeku koji se predozirao
Radijski voditelj Iain Lee pola sata je zadržao suicidalnog slušaoca dok je Hitna služba otkrila gdje se nalazi nakon što mu je otkrio da se predozirao.

Bivši takmičar emisije "I’m a Celebrity... Get Me Out of Here!" saznao je gdje je slušalac koji se predstavio kao Chris nakon niza pitanja koje mu je postavio kad mu je ovaj otkrio da je uzeo koktel lijekova.

Nerazgovijetni slušalac Leeju je otkrio da pati od PTSP-a i depresije. Otkrio mu je da se nalazi na ulici blizu noćnog kluba. 

- Želim umrijeti, Iane - dodao je.

Voditelj i komičar, koji redovno govori o svojoj borbi s mentalnim zdravljem, uključujući nedavne suicidalne misli nakon što se skinuo s antidepresiva, odgovorio je Chrisu: 

- Šuti, čovječe, znam da želiš umrijeti, brate, ali ja te volim. Volim te. Možda želiš umrijeti, ali o ovome možemo razgovarati sutra.

Dok je razgovarao s njim i pokušavao doći do detalja o lokaciji, Leejev producent detalje je prenosio uposlenicima Hitne pomoći koji su odmah krenuli u akciju, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.