23.12.2018. 8:45
0
Prijeti mu dugogodišnja robija: Travis Mcadams upoznao 11-godišnju djevojčicu preko Tindera, a onda je silovao
Travis Mcadams, 21-godišnjak iz Indiane, optužen je za silovanje i zlostavljanje maloljetne djevojčice stare 11 godina koju je upoznao na sajtu za upoznavanje, prenosi Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Kako se navodi, njega je policija uhapsila nakon što je žrtvina majka prijavila silovanje u martu ove godine, više mjeseci nakon što se napad i dogodio.

Prema saopćenju iz policije, djevojčica je napravila profil na Tinderu gdje se predstavila da ima 16 godina. Mcadams i ona su počeli da se dopisuju prvo na toj mreži, da bi se kasnije prebacili na Snapchat, da bi se poslije dogovorili i da se nađu. 

Kako je djevojčica izjavila, Mcadams ju je spopao odmah pošto je izašla iz kupatila. On je navodno stavio ruke na njen vrat, pokrio joj je usta i silovao je, prenosi Avaz.

Međutim, prema njenim riječima, napad se ponovio u januaru ove godine, pošto se ponovo sa njim našla, zbog kako je rekla, straha da će joj nauditi na neki način. 

Detektiv koji je radio na slučaju, Candl Davis, izjavio je da je Mcadams bio savršeno svjestan kog uzrasta je djevojčica, kada je i dalje insistirao da je vidi. 

On je u zatvoru zadržan do izricanja presude i i određena mu je kaucija u visini od 200.000 dolara, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.