4.2.2019. 14:15
0
Pronađeno tijelo u olupinama aviona kojim je letio Emiliano Sala
Prema pisanju brojnih svjetskih medija, pronađeno je jedno od nestalih tijela u olupinama aviona kojim je letio Emiliano Sala.

Olupine aviona locirane su nakon što je krenula potraga sonarima, a objašnjeno je da se najveći dio olupina nalazi na dnu, te da su tijela najvjerovatnije ostala zaglavljena pod komadima metala.

 AAIB (Air Accidents Investigation Branch) koji rukovodi istragom objavio je saopštenje, u kojem je potvrđeno da je jedno tijelo pronađeno u olupinama aviona. "Vozilom na daljinski upravljač snimili smo jedan dio olupina aviona, prenosi Oslobođenje. 

Nažalost, u olupinama je vidljivo tijelo jednog od putnika aviona. AAIB razmatra naredne korake istrage, a u koordinaciji smo sa policijom i porodicama Emiliana Sale i Davida Ibbotsona", stoji u saopštenju AAIB-a. 


(Lejla Trle) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.