26.2.2019. 17:32
0
Majka iz Michigana brutalno ubila svoje tri djevojčice, pa počinila samoubistvo
Aubrianne Moore, majka (28) iz Michigana, brutalno je ubila svoje tri djevojčice, pa počinila samoubistvo. Ovaj zločin šokirao je javnost, a policija je objavila detalje ovog slučaja.

Žena je falsficirala ljekarsko opravdanje kako bi zadržala starije kćerke kod kuće, a zatim je troje djece odvela u šumu i ubila ih, nakon čega je presudila i sebi. 

Kako prenosi internet-portal metro.co.uk, ona je odvezla djecu u šumu iza kuće prabake i pradjede u okrugu Kent, u Michiganu, gdje ih je upucala iz lovačke puške.

Tijela dvogodišnje Alaina Rau, šestogodišnje Cassidy Rodery i osmogodišnje Kyrie Rodery, stavila je u gepek automobila i odvezla se svojoj kući, gdje je izvršila samoubistvo.

Otac najmlađe djevojčice je otkrio stravičnu scenu sat kasnije, prenose agencije.

- Ne znamo šta joj je prolazilo kroz glavu, nije ostavila oproštajnu poruku. Izgleda da je imala ozbiljnih psihičkih problema - rekla je Michel Layoj-Young, šefica policije.

Ona je izjavila da je Aubrianne Moore na Facebooku ostavljala poruke koje ukazuju na to da je bila paranoična i da je mislila da su djeca na neki način u opasnosti te da je to dovelo do tragičnog događaja.

Prema riječima socijalne radnice, majci je prošle godine dijagnosticirana šizofrenija i psihoza, a u septembru 2018. godine bila je deset dana u bolnici. 

- Ovo je jedan od najtežih slučajeva za koje znamo - dodala je Layoj-Young, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.