27.2.2019. 9:03
0
Majka u SAD ubila svoje tri kćerkice pa sebe: Na Facebooku ostavljala poruke koje ukazuju da je paranoična
Majka iz američke savezne države Michigan ubila je svoje tri kćeri, nakon čega je počinila samoubojstvo.

Policija je objavila detalje stravičnog zločina.

Aubrianne Moore falsificirala je liječničku dokumentaciju kako bi kćeri zadržala kod kuće.

Odvela ih je u šumu u okrugu Kent i ubila, a zatim je presudila i sebi. Američki mediji pišu da je 28-godišnja Moore odvezla djecu iza kuće prabake i pradjeda gdje ih je upucala lovačkom puškom.

Nakon toga je tijela 2-godišnje Alaine Rau, 6-godišnje Cassidy i 8-godišnje Kyrie stavila je u prtljažnik automobila i odvezla se kući gdje se ubila.

Otac najmlađe curice otkrio je stravičnu scenu sat kasnije, prenose agencije.

"Ne znamo što joj je prolazilo kroz glavu, nije ostavila oproštajnu poruku. Izgleda da je imala ozbiljnih psihičkih problema", rekla je šefica policije Michelle LaJoye-Young.

Naglasila je da je Moore na Facebooku ostavljala poruke koje ukazuju na to da je bila paranoična i kako je mislila da su djeca na neki način u opasnosti.

Prema riječima socijalne radnice, kako prenosi Index, majci su prošle godine dijagnosticirane shizofrenija i psihoza, a u septembru prošle godine završila je deset dana u bolnici.

"Ovo je jedan od najtežih slučajeva za koje znamo", dodala je LaJoye-Young.


(Admir Oručević)

SADUbistvo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.