27.2.2019. 9:38
0
Trump i Kim danas 'jedan na jedan', sastanak će trajati 20 minuta
Američki predsjednik Donald Trump i sjevernokorejski lider Kim Jong Un, danas će na samitu u Hanoju imati sastanak "jedan na jedan" koji će trajati 20 minuta, dok će svi drugi sastanci koje budu imali trajati oko dva sata, piše u Trumpovom rasporedu koji je objavila Bijela kuća.

Prema tom rasporedu, 20-minutni sastanak počet će u hotelu Metropol u 18.30 po lokalnom vremenu, nakon čega će uslijediti večera koja će trajati sat i po, prenosi Reuters.

Trump i Kim sastat će se i sutra.

Ovo je drugi samit Trumpa i Kima. Prvi je održan u Singapuru u julu prošle godine.

Obojica lidera su već stigla u Vijetnam. Trump je  u utorak navečer sletio avionom u Hanoj, dok je Kim ranije u Vijetnam doputovao vozom, a onda u Hanoj stigao automobilom.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.