28.3.2019. 14:24
0
Gurnula drugaricu s mosta, zaplakala u sudnici kad je čula kaznu
Djevojka (19) koja je na sudu priznala da je 7. avgusta prošle godine gurnula 16-godišnju prijateljicu sa 18 metara visokog mosta iznad Molton vodopada na rijeci Luis u gradu Jakolt u Washingtonu rasplakala se u sudnici nakon što je čula presudu.

Osuđena je, naime, na dva dana zatvora i 38 dana rada za opće dobro, javlja Daily Mail.
 
Sudija Darvin Zimmerman je prilikom izricanja presude u srijedu rekao kako bi 19-godišnjoj  Taylor Smith trebalo malo zatvora s obzirom na ozbiljne povrede koje je zadobila Jordan Holgerson . Taylor Smith je ranije ovog mjeseca priznala krivicu u sklopu nagodbe.

Snimak koji je objavljen na YouTubeu jasno pokazuje kako je Holgerson gurnuta s mosta. Završila je u bolnici s pet slomljenih rebara i probijenim plućima.

U srijedu je na sudu rekla da se još bori s fizičkom rehabilitacijom, bolovima, tjeskobom i napadima panike. Tokom svoje izjave rasplakala se u sudnici. Kazala je da je bila užasnuta kad je gurnuta te da je mislila da će umrijeti.

- Danas smo sretni što je živa. Mene i moju porodicu ovo je koštalo puno novca, a da ne govorim o stresu i brizi - kazala je njena majka Genelle Holgerson, prenosi Espresso.rs.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.