22.4.2019. 15:28
0
Odbjeglom zatvoreniku dosadio život na plaži, pa se prijavio policiji
Muškarac koji je pobjegao iz zatvora u Austriji prije više od deset godina prijavio se policiji u Salzburgu i rekao da mu je dosadio život na španskim Kanarskim otocima.

Policija je saopćila da je 64-godišnji muškarac ušao s dva kofera u policijske prostorije na željezničkoj stanici u Salzburgu u subotu, 20. aprila, i rekao da je on odbjegli zatvorenik koji je upravo stigao s aerodroma u Minhenu.

Snage reda navode da je čovjek rekao policajcima da je živio deset i po godina na Tenerifima, popularnom turističkom otoku, i da je poželio da se vrati kući jer taj otok više nije lijepo kao što je bilo. On je dodao da je tamo živio dovoljno dugo.


(SRNA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.