26.4.2019. 16:36
0
Pijani policajci u Moskvi ubili oca od MMA šampiona: Kamere snimile napad na Sulija Junusilaua
Moskovska policija pokrenula je krivičnu istragu protiv trojice policajaca koji se sumnjiče za ubistvo Sulija Junusilaua, oca ruskog MMA borca Magomeda Junusilaua, prenosi Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, 11. aprila trojica napadača su brutalno pretukla muškarca, zadavši mu više jakih udaraca u glavu i grudni koš. Čitav incident dijelom se odigrao i u apoteci i prebijanje su snimile nadzorne kamere.

Kako se navodi, policajci su pili alkohol van dužnosti, a onda su vidjeli Junusilaua, koji se raspravljao s jednim lokalcem. Iako su dvojica riješila nesporazum, policijski službenici su odlučili da se umiješaju, prenosi Avaz.

Napali su oca MMA borca, a u jednom trenutku on je pokušao da se sakrije u apoteci, međutim, nasilnici su ga izvukli odatle i nastavili da ga tuku. Kada je apotekarka pitala šta se događa, jedan od napadača joj je pokazao policijsku legitimaciju.

Junusilau je prebačen u bolnicu, gdje je kasnije podlegao povredama, a konstatirane su mu ozbiljne povrede mozga. Inače, Magomed Junusilau je dvostruki svjetski MMA šampion.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.