20.5.2019. 20:45
0
Završena drama u Parizu, uhapšen "penjač" na Ajfelov toranj
Bezbjednosne službe evakuisale su u ponedjeljak Ajfelov toranj nakon što se nepoznati muškarac popeo na ovu popularnu parišku građevinu.

Muškarac se na toranj počeo penjati oko 14 sati i to sa drugog nivoa koja je oko 149 metara iznad tla. Navodno je zaprijetio da će skočiti pa je do njega policija poslala i poseban spasilački tim koji ga je nakon drame uhapsio, piše "The Sun".

"Muškarac koji se popeo na toranj je uhapšen. Radi se o muškarcu u 40-ima. Ušao je normalno u toranj, a počeo je da se penje sa drugog nivoa", potvrdila je portparol kompanije koja se bavi Ajfelovim tornjem, prenose Neztavisne.

Kako pišu lokalni mediji, muškarac se popeo bez konopaca ili ikakve druge pomoći. Vatrogasci i policija zatvorili su okolne ulice te počeli s evakuacijom turista zbog mjera predostrožnosti. Kako je dodala portparol, to je standardna procedura.

Upozorenje su iz tornja prenijeli i putem svog zvaničnog Twitter profila.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.