16.7.2019. 15:00
0
Fotografija bahatog para koja je razbijesnila ljubitelje životinja
Par se fotografisao ljubeći se pored lava kojeg su upravo ustrijelili na safariju. Ova fotografija je izazvala bijes kod mnogih ljubitelja životinja.

Darren and Carolyn Carter iz Edmontona u Kanadi pozirali su ispred kamere nakon što su ubili životinju u lovu na trofeje u Južnoafričkoj republici.

- Naporon rad na vrućem suncu Kalaharija, napisali su ispod fotografije koju su objavili na društvenim mrežama, dodavši "Čudovište od lava".

Druga fotografija pokazuje par ispred druge velike mačke.

- Nema ništa poput lova na kralja džungle, stoji u potpisu fotografije.

Eduardo Gonclaves, osnivač Kampanje za zabranu trofejnog lova kazao je da "izgleda kako je lav bio pitoma životinja koja je ubijena u zatočeništvu, uzgojena samo s ciljem da bude objekt na selfiju."

- Par bi se trebao stiditi, a ne pokazivati i ljubakati se pred kamerama, kazao je on.


(Lejla Trle) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.