23.8.2019. 8:00
0
Uhapšena zbog smrti sina: Dječak nađen bez svijesti u kamp-prikolici
Desetogodišnji dječak pronađen je jučer bez svijesti u kamp-prikolici u Birmingenu, a njegova majka je uhapšena zbog sumnje da je kriva za smrt sina.
Policija Zapadnog Midlenda saopćila je kako je žena (44) uhapšena zbog sumnje da je zanemarila dijete i da ostaje u policijskom pritvoru.

- Ovo je zaista tragičan događaj u kojem je dijete pronađeno mrtvo. Pokrenuli smo istragu kako bismo razjasnili šta se desilo u danima koji su prethodili njegovoj smrti i da bismo utvrdili jesu li neki faktori doprinijeli tragičnoj smrti - naveli su iz policije.

Mediji navode kako je policija došla po pozivu da je dječak u kritičnom stanju pronađen u kamp-prikolici ispred jedne porodične kuće. Na lice mjesta, osim policije, stigle su i dvije ekipe Hitne pomoći. 

Jedan neimenovani mještanin je kazao kako je dječak bio sam kod kuće.

- Vidio sam policiju i Hitnu pomoć u kamp-prikolici, neko je rekao da je unutra dječak pronađen mrtav. Koliko znam, roditelji nisu bili kod kuće i stigli su tek oko ručka, a policija ih je dočekala - rekao je jedan od komšija.


(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.