22.9.2019. 12:55
0
Uznemirujuće: Zbog ljubomore izbola svog momka, a onda mirno sjela na pod i zapalila cigaretu
Facebook
Facebook
Yuka Takaoka (21), djevojka iz Japana, nanijela je nožem svom momku brojne povrede po tijelu, nakon čega je mirno sjela pored njega i, s tragovima krvi na sebi, zapalila cigaretu kao da se ništa nije dogodilo.

Piše: Haris Ahbabović

Prema izvještajima iz policije, ona je zločin počinila u napadu ljubomore nakon što je prethodno u telefonu svog partnera pronašla slike druge djevojke, te je odlučila da ubije svog momka. Na sreću, on je uspio preživjeti.

Takaoka iz Tokija u Japanu doslovno je iskasapila svog momka Fobenika Luna. Par koji je zajedno radio u ulici Crvenih fenjera u tokijskoj ulici Kabakijo, živio je zajedno, a kako se navodi, Takaoka je bila ljubomorna na djevojke koje su flertovale s njenim momkom.

U jednom od takvih naleta ljubomore i bijesa, ona je izbola Luna, a potom zapalila cigaretu i pozvala prijateljicu da joj pokaže fotografiju šta je učinila. Luna je hospitaliziran u teškom stanju, a ljekari su mu davali samo 20 posto šansi da preživi, ali je, srećom, uspio da preživi.

Juka je uhapšena 23. maja, a tokom hapšenja, smijala se pred fotoreporterima. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.