23.10.2019. 13:58
0
Corbyn poručio Johnsonu da pristane na 'razuman vremenski okvir' za Brexit
Britanski opozicioni laburistički čelnik Jeremy Corbyn u srijedu je ponovio ponudu premijeru Borisu Johnsonu da pristane na "razuman vremenski okvir" za usvajanje zakona o Brexitu, saopćio je stranački portparol.

Rekao je da je Corbyn također ponovio poziciju svoje stranke da bi Laburisti podržali svaku inicijativu za izborima ukoliko se ukloni prijetnja napuštanja Evropske unije bez sporazuma.

- Jeremy Corbyn ponovio je ponudu Laburista premijeru da pristane na razuman vremenski okvir za debatu o izmjenama u Sporazumu o povlačenju i istaknuo je da će Laburisti podržati opće izbore tek kada prijetnja napuštanja EU bez sporazuma bude uklonjena sa stola - navodi portparol u izjavi za javnost, prenosi Reuters.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.