22.11.2019. 9:17
2
Uznemirujući snimak: Djevojka mu tražila novac za hranu na ulici, a on je hladnokrvno ubio pucajući iz pištolja
Video brutalnog ubistva sa ulica Rio de Janeira procurio je u javnost. Kako su objavili brazilski mediji, djevojka je poslije identificirana kao Zilda Henrique dos Santos Leandro (31) i bila je beskućnica.

Piše: Haris Ahbabović

Nju je ubio muškarac od kojeg je, kako su napisali mediji, tražila novac za hranu. Ubistvo se dogodilo usred dana, a zabilježile su ga nadzorne kamere.

Kako se vidi, Zilda je išla sredinom ulice i pokušala da privuče pažnju Aderbala Ramosa de Castra od kojeg je potom tražila novac. Međutim, kada ju je muškarac ignorisao, ona je ponovo zatražila novac od njega, a onda se dogodilo ubistvo.

Castro je izvukao pištolj i hladnokrvno ubio djevojku, čije je tijelo ostalo na ulici dok policija nije došla na mjesto ubistva.

Advokat ubice je rekao da se njegov klijent branio misleći da ga djevojka želi opljačkati. Castro je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.