23.11.2019. 19:59
0
Australija: Dvije djevojčice pronađene mrtve u pregrijanom automobilu
Dvije djevojčice u dobi od jedne i dvije godine pronađene su mrtve u automobilu koji je bio parkiran pokraj kuće u gradu Logan u Australiji.

"Nažalost, za obje djevojčice je proglašena smrt na licu mjesta. Djevojčice su bile izložene ekstremnoj vrućini", rekao je policijski službenik Mark White.

On je dodao da se razgovara sa roditeljima tih djevojčica.

"Ovo je vrlo, vrlo tragičan događaj", rekao je White.

Forenzičari rade na tome da otkriju tačan uzrok smrti, odnosno je li ekstremna vrućina dovela do toga da preminu. Iz policije su rekli kako je istraga u ranoj fazi te da nastoje utvrditi koliko su vremena djevojčice bile u automobilu i kako su u njega dospjele.

Dodali su i kako razgovaraju sa roditeljima, ali i brojnim drugim osobama koje bi mogle rasvijetliti šta se dogodilo, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.