19.1.2020. 15:15
0
Reakcija Australca na kišu nakon 18 mjeseci suše postala hit na internetu
U istočnoj Australiji, gdje još uvijek gore mnogi požari, kiša je donijela neko olakšanje.

Društvenim mrežama proširio se video lokalnog farmera u Novom Južnom Walesu koji nije mogao suzdržati svoje oduševljenje jednom kad je kiša napokon pala. Nakon 18 mjeseci suše, predjele na istoku Australije pogodila je obilna kiša i iako mnogi požari i dalje gore, padaline su mnogima bile veliki razlog za slavlje.

Lokalni farmer iz Kuruaha postao je hit na internetu nakon što je objavljen na Redditu. "Moj tata slavi kišu na svojoj farmi u Novom Južnom Walesu", napisao je korisnik Reddita koji je podijelio snimku uz nju. Vrlo brzo prenijeli su je i brojni mediji, a reakcija Australca oduševila je milione korisnika društvenih mreža.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.