25.3.2020. 8:25
0
Putin u zaštitnom odijelu u bolnici: Svi rade kao sat, dobro i složno!
Ruski predsjednik Vladimir Putin posjetio je bolnicu u Komunarki, predgrađu Moskve, u kojoj je smješten najvec´i broj oboljelih pacijenata virusom korona. Na ulazu je obukao žuto zaštitno odijelo protiv zaraze virusom.

Putin je razgovarao sa glavnim doktorom bolnice Denisom Procenkom, koji je ovu ustanovu okarakterisao kao „kosmos“.

 "Ovo je kao kosmos. Ne mogu da govorim kako je sada u svijetu, ali sam se ranije usavršavao i bio na razmjeni u Evropi. Ova bolnica je mnogo bolja“, odgovorio je Procenko na pitanje Putina kako mu se sviđa bolnica.

 Ruski lider je pohvalio visok kvalitet rada i ujedinjenost kolektiva bolnice.

 "Vidio sam kako rade i da su svi na borbenim položajima. Svi rade kao sat, dobro i složno“, rekao je predsjednik prije odlasku.

Prema posljednjim informacijama, u Rusiji je registrovano 495 slučajeva zaraze koronavirusom, od čega su 22 osobe ozdravile.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.