6.4.2020. 15:44
0
Iranka stara 95 godina i Iranac od 85 godina prebolovali COVID-19
Iz bolnice u iranskoj provinciji Gilan jutros su otpušteni 95-godišnja pacijentica i 85-godišnji muškarac nakon što su prebolovali COVID-19

Lokalni zvaničnik u gradu Siyankalu Mujammed Sufi za agenciju ISNA je kazao da je u tom gradu koronavirusom zaražena 31 osoba, a da je izliječeno 19 oboljelih.

Proteklih nekoliko dana u Iranu su od zaraze koronavirusom ozdravili i pacijenti u životnoj dobi od 90, 91, 102 i 106 godina.

Ozdravljenje tih pacijenata pozitivna je vijest s obzirom da su starije osobe proglašene najugroženijom kategorijom populacije.

U Iranu je koronavirusom zaraženo 58.226 osoba, a umrlo je 3.603 oboljelih,


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.