9.8.2020. 10:16
0
Trump: Joe Biden želi povrijediti Bibliju i Boga
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump tokom posjete Ohiju oštro je govorio o protivkandidatu na predstojećim predsjedničkim izborima Joeu Bidenu iz Demokratske stranke.

Između ostalog, u pitanje je doveo i vjeru u Boga bivšeg američkog potpredsjednika i demokratskog predsjedničkog kandidata Bidena. 

"On je sljedbenik agende radikalne ljevice. Želi nam oduzeti oružje, uništiti vaš Drugi amandman, da ne postoji religija, da ne postoji bilo šta. Želi povrijediti Bibliju, povrijediti Boga. On je protiv Boga. On je protiv oružja. On je protiv energije, protiv naše energije. Mislim da neće dobro proći u Ohiju", kazao je Trump. 

On se osvrnuo i na trgovinske odnose s Kanadom. Između ostalog, naglasio je da ova država iskorištava SAD. 

Prema anketama, Biden je u prednosti u odnosu na trumpa u utrci za predsjednika SAD.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.