8.9.2020. 13:40
0
Lukašenko u intervjuu za ruske medije: Možda sam predugo na vlasti
Bjeloruski čelnik Aleksandar Lukašenko izjavio je kako je možda ostao na vlasti kao predsjednik previše dugo, ali je kazao da je jedina osoba koja je sada u stanju da štiti zemlju, navele su u utorak ruske novinske agencije njegove riječi.

- Da, možda sam malo previše na vlasti – navodi novinska agencija TASS riječi Lukašenka u intervjuu za nekoliko ruskih medija.

Lukašenko vlada Bjelorusijom od 1994. i proglasio je pobjedu na spornim predsjedničkim izborima 9. augusta za koje njegovi protivnici tvrde da su obilježeni masovnim neregularnostima, prenosi Reuters.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.