30.9.2020. 11:42
2
Političar balkanskih korijena snimljen kako konzumira kokain
Darko Mamković, (52) švedski političar balkanskih korijena, snimljen je kako konzumira kokain, u skandalu koji je potresao ovu zemlju.

Infomacije je objavio list Expressen koji je u posjedu videa na kojem se vidi Mamković kako konzumira drogu.

Inače, on je vijećnik Socijaldemokrata Švedske (SD) u Norkopingu i u regionalnom je odboru za regiju Ostergotland.

List „Expressen“ ekskluzivno je objavio video na kojem se vidi grupa ljudi tokom kućne zabave. Na snimku se čuje muzika a na stolu su poredna pića i nargile.  

U jednom trenutku se vidi Mamković kako se naginje na sto i ušmrkava bijeli prah za koji list navodi da je kokain.

- Bila je to jednokratna greška kada sam bio pijan na privatnoj zabavi, gdje se ispostavilo da osoba koja mi je dala supstancu želi pribaviti kompromitirajući materijal protiv mene u svrhe iznude – reakao je Mamković u komentaru švedskom listu.


(Lejla Trle) 

 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.