20.10.2020. 10:37
0
Haos u Beču: Bosanac izvadio pištolj na Austrijanca nakon svađe u saobraćaju
Neobičan slučaj prijavio je 26-godišnji vozač policiji u Erzherzog-Karl-Strasse u bečkom distriktu Donaustadt, objavila je bečka policija.

On se požalio da ga je u nedjelju popodne drugi vozač, nakon brze vožnje, najprije "presjekao" na cesti, a potom mu prijetio pištoljem! Policija je odmah započela pretragu i pronašla osumnjičenog "revolveraša".

Bio je to 22-godišnji državljanin BiH koji je uhapšen nakon što je u njegovom vozilu pronađen gasni pištolj.

Bosanac nije negirao da je izvadio pištolj, ali je policiji objasnio da je samo htio pokazati oružje, bez želje da ga upotrijebi. Rekao je da je bio "uznemiren" jer je sukob u saobraćaju došao nakon njegove svađe sa djevojkom.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.