18.11.2020. 20:21
0
Požar u moskovskoj Covid bolnici, prije vatre čula se eksplozija
Ruska televizija emitovala je danas snimke dima iznad moskovske bolnice Komunarka, jednog od glavnih Covid centara u kojima se liječe oboljeli od koronavirusa, javlja Reuters, navodeći kako je televizijski kanal NTV objavio da je izbio požar u dijelu medicinskog kompleksa.

Prije požara čula se snažna eksplozija, javila je televizija NTV, dok agencija Interfax prenosi navode svojih izvora koji je tvrde da se radi o zgradi koja je u izgradnji i da u njoj nije bilo pacijenata.

Smoke seen rising from a hospital that treats coronavirus patients in#Moscow,#Russia. Explosion and fire was reportedly caused by an oxygen cylinder leak .pic.twitter.com/S0xRT05Ctn

— Shark NewsWires (@SharkNewsWires)November 18, 2020
Rusija je već imala požar u jednom centru za liječenje Covida 19 u oktobru, podsjeća Reuters, navodeći da je u martu pet osoba stradalo kada se zapalio respirator na odjeljenju intenzivne njege u bolnici u Sankt Peterburugu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.